Karhulan työväennäyttämö Kyminsuu Kesäteatteri

Jokeri Pokeri Box! -40-vuotisjuhlataikashow ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille” Kyminsuussa pe 26.10.2018 klo 18

Jokeri Pokeri Box! -40-vuotisjuhlakiertue ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille”

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestaritaikuri Simo Aalto on koko Suomen kattavalla 40-vuotistaiteilijajuhlakiertueella yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

Uudessa koko perheen taikashow’ssa nähdään mestaritaikurin osaamisen koko kirjo vaativista sorminäppäryystempuista aina hämmästyttäviin illuusioihin saakka. Mukana on myös hulvatonta vatsastapuhumista, imitaatiota ja aina yhtä ällistyttävää ajatustenlukua Simon tapaan ja tietysti lapset saavat auttaa taikuria kiperissä tilanteissa!

-Taikuus kuuluu kaikille. Siksi juhlashow’n nimeksi on annettu ”Vain Lapsille. Ja Aikuisille”, kertoo Simo ja jatkaa:

-Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuiseksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille. Esityksessä mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu hetkeksi. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Esitys kestää yhden tunnin.

Liput: peruslippu 12 € kaksi vuotta täyttäneiltä (alle 2-vuotias maksutta sylissä), perhe-/ryhmälippu 42 € (perhe-/ryhmälipulla pääsee sisään neljä henkilöä)

Kulttuuritalo Kyminsuun lippumyymälä, Eteläinen Karjalantie 3, 48600 Kotka

Lippumyymälä avoinna: ma klo 15 – 18, ke-to klo 9 – 12, pe klo 12 – 15

0400 759 142/kyminsuu@kymp.net

Liput netistä: netticket.fi

Tervetuloa!