Karhulan työväennäyttämö Kyminsuu Kesäteatteri

Sulle nauran neiti kesäheinä – Lisäesitykset Kyminsuussa 16.11. alkaen

Suosittu kesäteatterinäytelmä, Sulle nauran neiti kesäheinä, siirtyy loppuvuodesta esitettäväksi Kulttuuritalo Kyminsuuhun!

Tämä Antti Hopian hilpeä komedia Sulle nauran neiti kesäheinä kertoo nuoresta Eino Leinosta.

Nuori, Suomen nouseva runotähti Eino Leino saa yllättävän ja salaperäisen vieraan. Kauniin naisen olomuotoon pukeutuva vieras haluaa Eino Leinolta lapsen! Eino on kuitenkin palavasti rakastunut omaan Freya von Schoultziin eikä voi ottaa ’tarjousta’ vastaan. Tätä ei taas vieras voi hyväksyä, vaan vaatii Leinolta tekoja ja toimintaa. Vieraalla on käytössään vastaan sanomaton valttikortti.

Talon piika äimistelee suuresti herrasväen tapoja, mutta hänetkin vedetään tapahtumiin mukaan. Hänen ensimmäiseen työpäiväänsä tuntuu mahtuvan aivan liikaa yllätyksiä.

Eino Leinon vuokraemäntä ja tuleva anoppi Rouva Schoultz seuraa ihmetyksen vallassa talossaan kasvavaa hullunmyllyä, kun vieras jahtaa pakoilevaa Einoa. Jahtiin liittyy yläkerran herra Uusitalo, joka puolestaan on rakastunut rouva Schoultziin ja kinuaa Einolta rakkausrunoja valloittaakseen rouvan. Keskelle mylläkkää saapuu siteen Freya!

Antti Hopian uutuus SULLE NAURAN NEITI KESÄHEINÄ eli EINO LEINO YÖPUVUSSA menee monelle farssimaiselle mutkalle ennen kuin kaikki ovat tyytyväisiä. Mustaa huumoria sisältävä näytelmä pyrkii olemaan kunnianhimoista kesäteatteria!

Ohjaus:  Rauli Jokelin.

Esitykset Kulttuuritalo Kyminsuussa:

To 16.11. klo 19 / pe 24.11. klo 19 / su 26.11. klo 15 / ti 5.12. klo 19 / to 18.1.18 klo 19

 

Liput:

15€/ peruslippu
13€/eläkeläiset
10€/ lapset, työttämät, varusmiehet

Lipputarjous 5.12. näytökseen – kaksi yhden hinnalla!

Tiedustelut, varaukset & lipunmyynti: Kulttuuritalo Kyminsuu, lippumyymälä, Eteläinen Karjalantie 3, 48600 Kotka. Avoinna ma klo 15-18, ke-to klo 9-12 ja pe 12-15.

Liput netistä: www.netticket.fi

Tervetuloa!

Julisteen kuva Reijo Hämäläinen

Juliste Tuomas Guseff